Afbeelding

Landschappen NL

Het provinciale samenwerkingsverband de 12 Landschappen en de provinciale stichtingen Landschapsbeheer hebben besloten om op te gaan in een nieuw verband: LandschappenNL.
Aan Tribes@Work werd onder andere gevraagd om er een nieuwe visuele identiteit bij te bedenken.

OPDRACHTGEVER
de12Landschappen en Landschapsbeheer

STRATEGIE
Ronald Bolderman (Tribes at Work)

DESIGN
Reinier Poelhekke


Afbeelding
Afbeelding

Varne Buiten (Bouwfonds)

Bouwfonds schrijft een pitch uit voor de locatiepromotie van het toekomstige woongebied Nieuw Varne in Heiloo. In samenwerking met Tribes at Work werd een positionering en een concept bedacht dat ook het winnende concept bleek te zijn.
De projectnaam werd door ons veranderd in "Varne Buiten". En de claim "Het mooiste plekje van Heiloo" werd er aan toegevoegd om te benadrukken dat dit toekomstig woongebied een aantal intrinsieke kwaliteiten bezit waarmee het de aandacht en voorkeur van de potentiële woningconsument kan veroveren op dat van concurrende woningprojecten.
E.e.a. resulteerde in een beeldconcept waarbij het projectlogo steeds een andere kwaliteit van het gebied visualiseert en a.h.w. versmelt met de op locatie geschoten beelden van de omgeving. Teneinde belofte, ambitie en kernkwaliteiten op een originele en stijlvolle wijze te vertalen in aantrekkelijke communicatie.

OPDRACHTGEVER
Bouwfonds

CONCEPTONTWIKKELING
Ronald Bolderman (Tribes at Work) i.s.m. Reinier Poelhekke

DESIGN, ART DIRECTION, BEELDBEWERKING
Reinier Poelhekke

FOTOGRAFIE
Patrick van Dam


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Van Hout adviseurs en installateurs

Gebr. van Hout was al 38 jaar een begrip in de regio van Eindhoven. Echter, de wereld van installeren heeft niet stilgestaan. En bij de Gebr. van Hout werd de laatste jaren al verder gekeken dan het plaatsen van de installatie alleen. Het gaat tegenwoordig veel meer om het realiseren van substantiële energie- en kostenbesparingen. Maar hoe vertel je dit verhaal? Hiervoor werd Schot&Roos ingehuurd. Het online bureau van Iris van den Boogaard. Samen met Iris en Bart Houwink mochten we voor de Gebr. van Hout nadenken over een herpositionering. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe naam: Van Hout adviseurs en installateurs. In een krachtige belofte, die goed weergeeft waarvoor ze staan: Van Hout. Voor rendement. In een nieuw logo en huisstijl. Een nieuwe (responsive) website en een nieuwjaarsmailing. Kortom, een prachtige en veelzijdige opdracht en een breed lachende klant.

OPDRACHTGEVER
Schot&Roos

STRATEGIE
Iris van den Boogaard, Bart Houwink, Reinier Poelhekke

STRATEGIE, COPY, DESIGN
Bart Houwink, Reinier Poelhekke

 


Afbeelding

Dijkstra&Jager advocaten in strafzaken

Hetty Dijkstra en Ruth Jager zijn advocaten in strafzaken. Ze hebben zich gevestigd in de voormalige Prodentfabriek in Amersfoort. Als je er binnenkomt, hangt de frisse lucht van menthol nog altijd een beetje in de lucht. Bij zo'n fris onderkomen hoort natuurlijk een frisse huisstijl en dito website.

OPDRACHTGEVER
Dijkstra&Jager

DESIGN, ART DIRECTION & PROJECTBEGELEIDING
Reinier Poelhekke

FOTOGRAFIE
Caraut

DEVELOPMENT
Jeroen Wiegers

een project omhoog